تبلیغات
پخش مواد غذایی (لبنیات - خواروبار - آرایشی بهداشتی)بازرگانی صدر دُر ریحان - خامه رامک
img

به وبسایت ما خوش آمدید

با استفاده از یا می توانید بین بخش های مختلف وبسایت جابه جا شوید

وارد شوید

پخش مواد غذایی (لبنیات - خواروبار - آرایشی بهداشتی)بازرگانی صدر دُر ریحان

ادامه


خامــــــه استریلیزه

ترکیبات: خامه / شیرخشک بدون چربی / قوام دهنده




خامه فرادمای ( استریل ) رامک در سایز 200 سی سی با دستگاه های تمام اتوماتیک و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته سوئد ,  تولید و به بازار عرضه میگردد . این خامه که جزو پرطرفدارترین خامه های موجود در بازار ایران می باشد , در دو نوع 25 درصد و 30 درصد چربی تولید می شود . مواد غذایی موجود در خامه ، صرفنظر از لاکتوز , تقریبا همانند شیر است . در خامه با افزایش درجه جدا سازی ،  مقدار ویتامین های محلول در آب كاهش یافته ولی ویتامین های محلول در چربی افزایش پیدا می كنند . . به دلیل استفاده از تکنیک سالم سازی حرارتیِ استریلیزاسیون (اعمال دمای 140 137  درجه سانتی گراد به مدت 3 – 2 ثانیه) , کلیه میکروارگانیسمهای بیماری زا و 99.9 درصد از اسپورهای میکروارگانیسمها از بین می روند . ذکر یک نکته ضروری است که راز ماندگاری طولانی مدت شش ماهه محصولات فرادما در رابطه با استفاده از روش سالم سازی حرارتی و پاکتهای مخصوص 6 لایه می باشد و بدین ترتیب بر خلاف تصور عمومی از هیچگونه مواد نگهدارنده ای استفاده نمی شود . همچنین کیفیت سالم سازی حرارتی محصولات استریل , بالاتر از محصولات پاستوریزه می باشد و بنابراین دارای تاریخ انقضای طولانی تری می باشند . فرمولاسیون خامه صبحانه استریل رامک به نحوی تهیه گردیده که آب انداختگی در طول مدت زمان نگهداری در کمترین میزان ممکن بوجود می آید و بافت محصول نیز کاملا  پخش شدنی و یکنواخت می باشد.




خامــــــه صبحانه

ترکیبات: خامه پاستوریزه / قوام دهنده / شیرخشک


خامه صبحانه پاستوریزه رامک در سایز 100گرم با دستگاه های تمام اتوماتیک و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته فرانسه ,  تولید و با چربی 30 درصد به بازار عرضه میگردد . مواد غذایی موجود در خامه ، صرفنظر از لاکتوز , تقریبا همانند شیر است . در خامه با افزایش درجه جدا سازی ،  مقدار ویتامین های محلول در آب كاهش یافته ولی ویتامین های محلول در چربی افزایش پیدا می كنند . با توجه به استفاده از تکنیک سالم سازی حرارتی پاستوریزاسیون ,  این محصول می بایست حتما در یخچال نگهداری بشود و شرایط نگهداری نامناسب باعث افت کیفیت و ایجاد طعم تلخی و فساد می گردد . این محصول با توجه به استفاده از بهترین نوع خامه تازه , دارای طعم مخصوص به خود و طبیعی می باشد .



خامــــــه کاکائویی

ترکیبات: خامه پاستوریزه / شکر / پودر کاکائو /قوام دهنده/ شیرخشک




خامه کاکائویی پاستوریزه رامک در سایز 100گرم با دستگاه های تمام اتوماتیک و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته فرانسه ,  تولید و با چربی 24 درصد به بازار عرضه میگردد . مواد غذایی موجود در خامه ، صرفنظر از لاکتوز , تقریبا همانند شیر است . در خامه با افزایش درجه جدا سازی ،  مقدار ویتامین های محلول در آب كاهش یافته ولی ویتامین های محلول در چربی افزایش پیدا می كنند . با توجه به استفاده از تکنیک سالم سازی حرارتی پاستوریزاسیون ,  این محصول می بایست حتما در یخچال نگهداری بشود و شرایط نگهداری نامناسب باعث افت کیفیت و ایجاد طعم تلخی و فساد می گردد . این محصول با توجه به استفاده از بهترین نوع خامه تازه و مرغوب ترین انواع پودر کاکائو , دارای طعم مطبوع شکلات می باشد که مطلوبِ همه مصرف کنندگان و بویژه کودکان  می باشد.




خامــــــه عسلی

ترکیبات: خامه پاستوریزه / عسل / قوام دهنده




خامه عسلی پاستوریزه رامک در سایز 100گرم با دستگاه های تمام اتوماتیک و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته فرانسه ,  تولید و با چربی 24 درصد به بازار عرضه میگردد . مواد غذایی موجود در خامه ، صرفنظر از لاکتوز , تقریبا همانند شیر است . در خامه با افزایش درجه جدا سازی ،  مقدار ویتامین های محلول در آب كاهش یافته ولی ویتامین های محلول در چربی افزایش پیدا می كنند . با توجه به استفاده از تکنیک سالم سازی حرارتی پاستوریزاسیون ,  این محصول می بایست حتما در یخچال نگهداری بشود و شرایط نگهداری نامناسب باعث افت کیفیت و ایجاد طعم تلخی و فساد می گردد . این محصول با توجه به استفاده از بهترین نوع خامه تازه و همچنین عسل طبیعی , دارای طعم مخصوص به خود و مطلوب می باشد .




خامــــــه عسلی استریلیزه

ترکیبات: خامه / شیرخشک بدون چربی / قوام دهنده


خامه عسلی فرادمای ( استریل ) رامک در سایز 200 سی سی با دستگاه های تمام اتوماتیک و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته سوئد , تولید و با 24 درصد چربی به بازار عرضه میگردد. در تولید این محصول از شکر استفاده نشده و صرفا از عسل طبیعی استفاده می گردد . بنابراین دارای طعم منحصر به فردی می باشد  مواد غذایی موجود در خامه ، صرفنظر از لاکتوز , تقریبا همانند شیر است . در خامه با افزایش درجه جدا سازی، مقدار ویتامین های محلول در آب كاهش یافته ولی ویتامین های محلول در چربی افزایش پیدا می كنند . به دلیل استفاده از تکنیک سالم سازی حرارتیِ استریلیزاسیون (اعمال دمای 140 137  درجه سانتی گراد به مدت 3 – 2 ثانیه) , کلیه میکروارگانیسمهای بیماری زا و 99.9 درصد از اسپورهای میکروارگانیسمها از بین می روند . ذکر یک نکته ضروری است که راز ماندگاری طولانی مدت شش ماهه محصولات فرادما در رابطه با استفاده از روش سالم سازی حرارتی و پاکتهای مخصوص 6 لایه می باشد و بدین ترتیب بر خلاف تصور عمومی از هیچگونه مواد نگهدارنده ای استفاده نمی شود . همچنین کیفیت سالم سازی حرارتی محصولات استریل , بالاتر از محصولات پاستوریزه می باشد و بنابراین دارای تاریخ انقضای طولانی تری می باشند .  فرمولاسیون خامه عسلی استریل رامک به نحوی تهیه گردیده که آب انداختگی در طول مدت زمان نگهداری در کمترین میزان ممکن بوجود می آید و بافت محصول نیز کاملا  پخش شدنی و یکنواخت می باشد .




نویسندگان

گالری عکس

درباره سایت

شرکت بازرگانی صدر
نواحی تحت پوشش جنوب شرق کشور
تلفن های تماس:
09136684594
فروشگاه اینترنتی رفسنجان تخفیف
www.raztakhfif.ir

اطلاعات تماس، پیوندها و ...

اطلاعات تماس

  • ایمیل
  • مدیر سایت
  • امروز:

آمار سایت

  • بازدید کل:
  • بازدید امروز:
  • بازدید دیروز:
  • بازدید ماه قبل:
  • بازدید این ماه:
  • تعداد مطالب:
  • نویسندگان:

قدرت گرفته از parand