تبلیغات
پخش مواد غذایی (لبنیات - خواروبار - آرایشی بهداشتی)بازرگانی صدر دُر ریحان - شیررامک
img

به وبسایت ما خوش آمدید

با استفاده از یا می توانید بین بخش های مختلف وبسایت جابه جا شوید

وارد شوید

پخش مواد غذایی (لبنیات - خواروبار - آرایشی بهداشتی)بازرگانی صدر دُر ریحان

ادامه

شیـــــــــــــــــــــــــر نیم چرب ESL

ترکیبات: شیر تازه گاو با حداقل چربی دو درصد




شیر نیم چرب بطر رامک با دو درصد چربی  از بهترین و مرغوب ترین شیرهای تولید شده تحت نظر دامپزشکان و متخصصان امر تهیه شده است. با توجه به مخاطرات مصرف شیر خام و فرآورده های غیرپاستوریزه شرکت رامک با یکی از بروز ترین روش های سالم سازی حرارتی بنام (ESL) یا فرا پاستوریزاسیون  که با کاهش بار میکروبی بیشتر نسبت به روش پاستوریزاسیون معمولی در شیر علاوه بر حفظ  ارزش غذایی محصول  به حفظ کیفیت و مطلوبیت  محصول پیش از باز شدن و در شرایط دمایی مناسب نگهداری(4-6 درجه سانتیگراد ) می انجامد.



شیـــــــــــــــــــــــــر پر چرب ESL

ترکیبات: شیر تازه گاو با حداقل چربی سه درصد




شیر پر چرب بطر رامک با سه درصد چربی  از بهترین و مرغوب ترین شیرهای تولید شده تحت نظر دامپزشکان و متخصصان امر تهیه شده است. با توجه به مخاطرات مصرف شیر خام و فرآورده های غیرپاستوریزه شرکت رامک با یکی از بروز ترین روش های سالم سازی حرارتی بنام (ESL) یا فرا پاستوریزاسیون  که با کاهش بار میکروبی بیشتر نسبت به روش پاستوریزاسیون معمولی در شیر علاوه بر حفظ  ارزش غذایی محصول  به حفظ کیفیت و مطلوبیت  محصول پیش از باز شدن و در شرایط دمایی مناسب نگهداری(4-6 درجه سانتیگراد ) می انجامد.



شیـــــــــــــــــــــــــر کم چرب

ترکیبات: شیر تازه گاو با حداقل چربی یک و نیم درصد




شیر کم چرب رامک یک شیر استرلیزه است که از شیر تازه گاو تهیه شده است و چربی آن 1.5 درصد است . با توجه به مخاطرات مصرف شیر خام و فرآورده های غیرپاستوریزه، برای سالم سازی آن از شیوه های حرارتی استفاده می شود. در روش معمول جوشاندن شیر، اگرچه میكروب های بیماری زای آن از بین می رود، اما به ارزش غذایی شیر از جمله پروتئین ها، املاح و ویتامین ها صدمه می زند، به همین دلیل با روش های صنعتی سالم سازی شیر مانند پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون با روش UHT، علاوه بر سالم سازی، حداقل تغییر در كیفیت و تركیب شیر ایجاد و تقریبا به طور كامل ارزش غذایی آن حفظ می شود .


شیـــــــــــــــــــــــــر پر چرب

ترکیبات: شیر تازه گاو چربی سه درصد چربی




شیر پرچرب رامک یک شیر استرلیزه است که از شیر تازه گاو تهیه شده است و چربی آن 3 درصد است . با توجه به مخاطرات مصرف شیر خام و فرآورده های غیرپاستوریزه، برای سالم سازی آن از شیوه های حرارتی استفاده می شود. در روش معمول جوشاندن شیر، اگرچه میكروب های بیماری زای آن از بین می رود، اما به ارزش غذایی شیر از جمله پروتئین ها، املاح و ویتامین ها صدمه می زند، به همین دلیل با روش های صنعتی سالم سازی شیر مانند پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون با روش UHT، علاوه بر سالم سازی، حداقل تغییر در كیفیت و تركیب شیر ایجاد و تقریبا به طور كامل ارزش غذایی آن حفظ می شود .




شیـــــــــــــــــــــــــر کاکائو

ترکیبات: شیر تازه گاو، پودر کاکائو، شکر، قوام دهنده





شیر کاکائو رامک یک شیر استرلیزه است که از شیر تازه گاو تهیه شده است و چربی آن 2 درصد است و در آن از پودر کاکائو استفاده شده است. با توجه به مخاطرات مصرف شیر خام و فرآورده های غیرپاستوریزه، برای سالم سازی آن از شیوه های حرارتی استفاده می شود. در روش معمول جوشاندن شیر، اگرچه میكروب های بیماری زای آن از بین می رود، اما به ارزش غذایی شیر از جمله پروتئین ها، املاح و ویتامین ها صدمه می زند، به همین دلیل با روش های صنعتی سالم سازی شیر مانند پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون با روش UHT، علاوه بر سالم سازی، حداقل تغییر در كیفیت و تركیب شیر ایجاد و تقریبا به طور كامل ارزش غذایی آن حفظ می شود .



شیـــــــــــــــــــــــــر موز

ترکیبات: شیر تازه گاو، پوره موز، شکر، قوام دهنده




شیر موز رامک یک شیر استرلیزه است که از شیر تازه گاو تهیه شده است و چربی آن 1.5 درصد است و در آن از اسانس طبیعی موز استفاده شده است. با توجه به مخاطرات مصرف شیر خام و فرآورده های غیرپاستوریزه، برای سالم سازی آن از شیوه های حرارتی استفاده می شود. در روش معمول جوشاندن شیر، اگرچه میكروب های بیماری زای آن از بین می رود، اما به ارزش غذایی شیر از جمله پروتئین ها، املاح و ویتامین ها صدمه می زند، به همین دلیل با روش های صنعتی سالم سازی شیر مانند پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون با روش UHT، علاوه بر سالم سازی، حداقل تغییر در كیفیت و تركیب شیر ایجاد و تقریبا به طور كامل ارزش غذایی آن حفظ می شود .



شیـــــــــــــــــــــــــر قهوه

ترکیبات: شیر تازه گاو، پودر قهوه فوری، شکر، قوام دهنده




شیر قهوه رامک یک شیر استرلیزه است که از شیر تازه گاو تهیه شده است و چربی آن 3 درصد است و در آن از پودر قهوه استفاده شده است. با توجه به مخاطرات مصرف شیر خام و فرآورده های غیرپاستوریزه، برای سالم سازی آن از شیوه های حرارتی استفاده می شود. در روش معمول جوشاندن شیر، اگرچه میكروب های بیماری زای آن از بین می رود، اما به ارزش غذایی شیر از جمله پروتئین ها، املاح و ویتامین ها صدمه می زند، به همین دلیل با روش های صنعتی سالم سازی شیر مانند پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون با روش UHT، علاوه بر سالم سازی، حداقل تغییر در كیفیت و تركیب شیر ایجاد و تقریبا به طور كامل ارزش غذایی آن حفظ می شود .




نویسندگان

گالری عکس

درباره سایت

شرکت بازرگانی صدر
نواحی تحت پوشش جنوب شرق کشور
تلفن های تماس:
09136684594
فروشگاه اینترنتی رفسنجان تخفیف
www.raztakhfif.ir

اطلاعات تماس، پیوندها و ...

اطلاعات تماس

  • ایمیل
  • مدیر سایت
  • امروز:

آمار سایت

  • بازدید کل:
  • بازدید امروز:
  • بازدید دیروز:
  • بازدید ماه قبل:
  • بازدید این ماه:
  • تعداد مطالب:
  • نویسندگان:

قدرت گرفته از parand